Hvad er Ok-klubben?

Ok-klubben er en omsorgsklub, der tager sig af ældre, lettere handicappede, førtidspensionister m.m. Vi er på 5 år vokset fra 35 til 370 medlemmer, lige fra 45-95 år. Bruger du kørestol, rolator eller på andre måder er gangbesværet er dette ingen hindring for at blive medlem af OK-klubben, da vi netop gør meget ud af denne gruppe mennesker. Vi er p.t. 390 medlemmer, hvor den ældste er 100 år.

Ok-Sønderborg er startet d. 18. januar 1969 og er en afdeling af den landsdækkende OK-organisation, som har 39 afdelinger rundt om i landet. Nogle afdelinger har flere klubber tilsluttet.

Vi har en del udflugter med bus rundt omkring i det Sønderjyske og enkelte længere væk. Dette er et ønske fra vores medlemmer. Disse ture giver samtidig socialt samvær for de mange enlige. Turene er meget billige, da vi gør alt for at holde prisen nede.

Da mange af klubben's medlemmer er gangbesværet eller ikke kan bruge offentlige transport, arrangerer klubben transport til vore større arrangementer såsom: Mortensaften spisning - "oktoberfest".

Vi har medlemmer i Sønderborg, Sydals, Nordborg, Broager, Augustenborg, Gråsten, samt Fredericia.